Ko smo mi

Sjedište Sarantis Grupe je smješteno u Atini. Istorija kompanije, duga skoro 100 godina, čini našu Grupu  vodeću i jednom od najvećih kompanija koja nudi visoko kvalitetne brendove iz kategorija: toaletne vode, lična njega, proizvodi za domaćinstvo, medicinska sredstva i OTC pogram.

Naše filijale su prisutne u osam istočnoevropskih država: Poljska, Rumunija, Bugarska, Srbija,  Češka Repulika, Mađarska, BJRM, Bosna i Hercegovina. Dodatno, imamo snažnu distributivnu mrežu u 35 zemalja, preko direktnih izvoza, tako da se na taj način se snadbjeva region Istočne i Centralne Evrope, Balkana, Bliskog Istoka i Afrike.

Naš cilj je da napravimo visoko kvalitetne proizvode za svakodnevnu upotrebu i da nastavimo da rastemo na društveno odgovoran način kako bi našim zaposlenima, partnerima, dobavljačima, akcionarima i potrošačima ponudili najveći kvalitet.

Na Atinskoj berzi smo prisutni od 1994. godine. Pored toga, kompanija je osnovala zajedničko preduzeće sa grčkom kompanijom Estee Lauder, koja se bavi ekskluzivnom distribucijia Estee Lauder proizvoda u Grčkoj, Rumuniji i Bugarskoj.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće