Poruka osnivača

Dobrodošli na korporativni sajt SARANTIS GRUPE.

 

Istorija naše kompanije počinje u 1930. godini u  Istanbulu (Konstantinopolju). Osnivač kompanije je Grigoris Sarantis i tadašnja djelatnost je bila zastupanje luksuzne kozmetike. Danas, pored luksuzne kozmetike, SARANTIS asortiman je proširen na kozmetičke proizvode za ličnu njegu koji predstavljaju robu široke potrošnje, na proizvode za domaćinstvo kao i proizvode koji se distribuiraju kroz farmaceutski kanal. Osim toga, Sarantis kompanija je proširila svoje poslovanje van granica Grčke i danas je  prisutna u osam zemalja jugoistočne  Evrope gdje posluje preko svojih direktnih centara, dok  je kroz direktan izvoz prisutna u preko 35 država. Neto prodaja kompanije u 2012. godini je premašila 230 miliona evra. Kompanija zapošljava više od 1400 ljudi, što predstavlja njenu prodajnu silu sa  preko 2900 poseta prodajnih mjesta dnevno.

 

Tokom godina, u našoj ponudi su se našli  visoko kvalitetni proizvodi za svakodnevnu upotrebu, usklađivani sa potrebama potrošača koji su se mijenjali godinama u skladu sa najnovijim trendovima. Zbog toga su neki od naših proizvoda na vrhu liste kao omiljeni proizvodi potrošača, kako u Grčkoj tako i u zemljama gdje poslujemo.

 

Naš cilj je da stvaramo kvalitet kroz stabilan razvoj. To je razlog zašto smo usvojili operativne standarde zasnovane na konceptu stabilnog razvoja, pri čemu se uticaj na životnu sredinu svodi na najmanju moguću mjeru, izbjegava trošenje prirodnih resursa, smanjuje rizik u poslovnom okruženju, kontrolišu operativni troškovi, kontinuirano održava snažan ekonomski status i zadovoljavajuća profitabilnost.

 

Osim toga, kroz istraživanja i inovacije, usvajanje principa korporativne odgovornosti i modernog kodeksa ponašanja, učinjeni su napori da se razvije asortiman proizvoda koji su socijalno i ekološki korisni. Takođe, usvojili smo proizvodne metode koje ne zagađuju životnu sredinu.

Da bi postigli svoje ciljeve, oslanjamo se na naše zaposlene, partnere, dobavljače, akcionare ali pre svega na pouzdane veze koje smo ostvarili sa našim potrošačima.

 

Zahvaljujemo Vam na stalnoj podršci. U slučaju da imate komentar ili mišljenje  koji bi mogli da doprinesu da se naša djelatnost poboljša, molimo Vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  .

Grigoris Sarantis
Chairman of the Board of GR. SARANTIS S.A.

 

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće