Istraživanje i razvoj

Pored naših zaposlenih, SARANTIS GRUPA se razvijala i rasla zahvaljujući našem fokusu na novim saznanjima i visokim standardima, bez kompromisa. Stalna istraživanja za poboljšanje postojećih i dizajn novih proizvoda obezbjeđuje visok kvalitet koji nudimo našim klijentima.

 

U sektoru  za istraživanje i razvoj, naučnici različitih specijalnosti  vode računa da naučno znanje na najbolji mogući način prenesu u proizvodnju noviteta, uz najvazniji princip -napraviti apsolutno zdravstveno-bezbjedni proizvod. Istovremeno, sarađujemo sa najrazvijenijim, svjetskim, tehnološki, istraživačkih institutima.

 

Kontrola kvaliteta garantuje nedvosmislen kvalitet za svaki proizvod, od faze nabavke sirovina do konačnog plasmana na raznim prodajnim mjestima. Dakle, povjerenje uspostavljeno sa potrošačima, jeste put  koji je Sarantis Grupu doveo na vrh preferencije potrošača.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće