Sektori i djelatnost

 Proizvodni i prodajni asortiman naše Grupe čine:

• kozmetika široke potrošnje (proizvodi za ličnu higijenu)

• proizvodi za domaćinstvo (uključujući profesionalne proizvode)

• medicinska sredstva i otc proizvodi

• luksuzna kozmetika

Poslovne jedinice kozmetike i proizvoda za domaćinstvo su osnovni stubovi za rast Grupe i predstavljaju oko 90% od ukupne prodaje. Obe kategorije se većinski sastoje od sopstvenih brendova koji se proizvode u glavnim proizvodnim objektima Grupe: Grčkoj i Poljskoj.Najpoznatije robne marke jesu SANITAS, CARROTEN, BIOTEN ,ORZENE, TEZA, PYROX, CAMEL, BU, C-THRU, STR8, PROSAR, AFROSO i TRYLET i oni ujedno predstavljaju naš proizvodni program.Pored toga, kompanija distribuira veliki portfolio proizvoda široke potrošnje vodećih međunarodnih kompanija kroz ekskluzivne reprezentativne ugovore, kao što su ADIDAS, COPPERTONE i VAPONA.

Kompanija proizvodi vodeće brendove na tržištu vitamina, dodataka ishrani, apotekarskih kompleta za testiranje i kozmetike, kao što su SOLENE, LANES, CLEARBLUE itd, kroz poslovnu jedinicu medicinskih i OTC proizvoda.

Kompanija zastupa međunarodno poznate robne marke na tržištu luksuznih kozmetičkih proizvoda i širok spektar specijalizovanih proizvoda za njegu i ljepotu, kao što LA PRAIRIE, PRADA, LOLITA LEMPICKA, NINA RICCI, PUPA  itd. posredstvom poslovne jedinice luksuzne kozmetike.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće