Strateška partnerstva

Tokom 50 godina, SARANTIS GRUPA je postala strateški i pouzdan partner za prodaju robe široke potrošnje svim kompanijama koje žele da prodaju svoje proizvode u zemljama južne i istočne Evrope.

Kroz dugoročna strateška partnersta, naša Grupa je preuzela ekskluzivno zastupanje i distribuciju više od 50 poznatih svetskih brendova. Ovi proizvodi, zajedno sa sopstvenim brendovima Grupe, značajno jačaju naš portfolio proizvoda.

U kategorijama robe široke potrošnje i luksuzne kozmetike, naša Grupa je potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom ESTEE LAUDER `70-ih godina, što je dovelo do formiranja ESTEE LAUDER HELLAS zajedničkog preduzeća u 2002. godini.


Strateška partnerstva se nastavljaju kroz ekskluzivne ugovore sa drugim kompanijama: JOHNSON&JOHNSON u Rumuniji, LA PRAIRIE u Grčkoj, Poljskoj i Rumuniji, PUIG GRUPA na Balkanu, ITF GRUPA u Grčkoj, CHURCH&DWIGH, EVYAP i COTY u Grčkoj, za Adidas & Playboy brendove.
Sarantis dalje jača svoj portfolio proizvoda u kategoriji kozmetike kroz nedavnog sporazuma sa kompanijom CONTER, članom SODALIS grupe, za distribuciju brendova Denim , Tesori d'Oriente, Vidal, Strep i Leocrema u većini zemalja gdje Grupa posluje.

U kategoriji proizvoda za domaćinstvo, veliki portfolio naših brendova koje proizvodimo obogaćen je kroz nedavni sporazuma sa SPOTLESS GRUPOM za zastupanje brendova Vapona, Colour Catcher, Dylon, Globol i Septifos u istočnoj Evropi.

SARANTIS GRUPA takođe predstavlja i distribuira vodeće brendove iz kategorije vitamina, dodataka ishrani i kompleta za testiranje, kao što su Lanes, Clearblue, Ortis i Pic.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće