Vizija i strategija

Cilj Sarantis Grupe je da bude lider u proizvodnji i marketingu proizvoda široke potrošnje. Naša velika prednost leži u konstantnom snabdijevanju tržišta inovativnim proizvodima koji kombinuju visok kvalitet i pristupačne cijene, kao i zadovoljavanje potreba miliona potrošača na dnevnoj bazi. Taj specijalan odnos povjerenja koji smo izgradili sa našim potrošačima jeste naša kompetitivna prednost.

 

Upravljanje našim proizvodnim portfoliom je od izuzetnog značaja. Uz kvalitet i inovacije, kao naše vodeće principe, investiramo u nove proizvode, uvodeći nove kategorije proizvoda, stičemo nove kompanije ili brendove i uspostavljamo nove ugovore o ekskluzivnoj distribuciji.

 

 

Fokus na ljudskim resursima je osnovni prioritet za Grupu i njena najvažnija investicija. Ključni stub u našoj korporativnoj strategiji je stvaranje uslova za stalno unapređenje i razvoje zaposlenih, bezbjednim uslovima za rad i prijatnom radnom okruženju, u cilju postizanja naših ciljeva.

 

Sarantis GROUP, neprekidno teži savršenstvu. Vjerujemo da kada ste vođeni integritetom i poštovanjem prema zajednicui i životnoj sredini, naša kompanija će nastaviti da proizvodi dodatnu vrijednost za naše potrošače, dobavljače, akcionare i zaposlenih podjednako. Na ovaj način, uživamo u zdravom rastu i finansijskoj profitabilnosti u visoko konkurentnom i dinamičnom međunarodnom poslovnom okruženju.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće