Bezbjednost proizvoda

Zaštita zdravlja i bezbjednosti potrošača.

 

Kroz konstantu brigu, kontrolu kvaliteta proizvoda, najviše higijenske standarde i sve druge mjere zaštite, brinemo i garantujemo zdravlje i bezbjednost naših potrošača.

 

SARANTIS GRUPA posjeduje sledeće sertifikate: ISO 9001 za proizvodnju SANITAS proizvoda ( relevantne informacije su dostupne na sajtu www.sanitas.com.gr ), ISO 22716 za proizvodnju i pakovanje proizvoda za zaštitu od sunca, proizvoda za njegu kose, proizvoda za njegu kože i parfimeskih proizvoda, kao i ISO 9001 i ISO 13485 za trgovinu i distribuciju medicinskih sredstava.

 

Održivost proizvodnje

 

SARANTIS GRUPA podržava kroz poštovanje standarda proizvodnje i potrošnje i smanjenje neodržive potrošnje.

 

Usvojili smo praksu da edukujemo potrošače kako bi shvatili posledice svojih izbora, nudeći im ekološke proizvode koji postepeno mijenjaju njihove životne navike.

 

Primeri takvih proizvoda jesu Sanitas Green Line serija, Bioten, Elmiplant, Solene i Orzene kozmetički proizvodi.

 

Učestvujemo u lokalnim programima za upravljanje otpadom. Podržavamo recikliranje i ponovno korišćenje ambalaže, ali nam je prioritet minimiziranje ambalažnog otpada.

 

SARANTIS GRUPA svoje proizvode ne testira na životinjama.

 

 

Korisnički servis – rješavanje problema

 

Bez sumnje, zadovoljstvo klijenata je naš prioritet.

 

Da bi ovo postigli, formirali smo sistem za podršku našim klijentima, u rasponu od potrošačkih telefonskih linija, uputstva i savjeta za pravilno korišćenje naših proizvoda, do mogućnosti kućnih posjeta i intervencija, ukoliko je to potrebno.

Kolačići su važni za nesmetano vođenje sajta i za poboljšanje vašeg online iskustva. Kliknite na "Prihvati" da biste nastavili ili izaberite "Saznajte više" da biste videli detaljne opise kolačića.
Saznajte više Prihvatite kolačiće